Hamarosan bővül Tóth Gabi és Krausz Gábor családja?

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi családbővítés baba Krausz Gábor családalapítás babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi nem zárkózik el attól, hogy kistestvért szüljön kislányuknak, Hannarózának. Az énekesnő a családbővítésről beszélt a TV2 jótékonysági műsorában.

Tóth Gabi is fellépett a TV2 Neked énekelek című jótékonysági műsorában. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon élvezte a családjával töltött időt, mégis boldog, hogy újra a színpadon állhat. A családbővítés is szóba került, és elmondta, hogy vélekednek erről férjével, Krausz Gáborral.

„Fantasztikus érzés újra színpadon állni. (...) Nekünk nagyon nehéz és hosszú időszak volt. Nekem ez az időszak a családomról szólt, a gyermekemmel való szoros kapocsról szólt. Ha próbálom a rosszba megnézni a jót, akkor a férjemmel együtt így hármasban alkothattunk egy szövetséget, amin már semmi nem tud lazítani. Annyira sok közös élményben gazdagodtunk. Az anyaság semmit nem vett vissza belőlem, sokkal intenzívebben élek meg dolgokat„

– vallotta be Gabi.

-tette hozzá az énekesnő egyértelműen arra célozva, hogy a jövőben szívesen megajándékozná Hannarózát egy kistestvérrel.

Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.