Mindenkiben meghűlt a vér: rémisztő balesetet szenvedett a TV2 sztárja

TV2 baleset Novák Zalán Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Totem egy izgalmas kaland, ugyanakkor tenyleges veszély leselkedik azokra a játékosokra, akik nem veszik eléggé komolyan a feladatokat. Novák Zalán, vagyis a Szarvasok csapatának tagja olyan sérülést szenvedett, amitől mindenkiben meghűlt a vér. 

A TV2 kalandrealityjében két sztárcsapat versenyez: a Farkasok és a Szarvasok. Erdőkben, nehéz terepen kell együttműködve teljesíteniük a kihívásokat, ha azonban nem veszik elég komolyan a feladatokat, és nem figyelnek kellőképpen oda, súlyos sérüléseket szerezhetnek. Sajnos ez meg is történt a Szarvasok csapatában: egy fáról kellett megszerezni a magasan lógó tegezt, amikor megpróbálták letörni az ágat, az éppen Novák Zalánt találta fejbe.

Novák Zalánt találta fejbe a faág Forrás: TV2

A férfi azonnal összerogyott, a csapattársaiban pedig mghűlt a vér, volt, aki könnyekben tört ki, hiszen látszott, hogy a helyzet komoly.

"Vér, sírás, érzelmi hullámvasút" - Ördög Nóra elárulta, nagyon kemény lesz a TV2 új műsora

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.