Sztárban sztár leszek!: Tóth Gabi annyira meghökkent a látottaktól, hogy élő adásban hívta fel Kasza Tibit

mesterek Kasza Tibor éneklés Kasza Tibi Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten is elképesztő dolgok történnek a Sztárban sztár leszek színpadán, és Kasza Tibi is megjelenik a mesterek között.

A Sztárban sztár leszek! korábbi műsorában Kasza Tibi hasonmása bűvölte el a nézőket és a mestereket, ezúttal pedig az eladóként dolgozó Katalin szerette volna learatni a babérokat Kasza Tibi és Dér Heni slágerével.

A versenyző egy Kasza Tibi arcképét ábrázoló táblát is magával vitt a mesterek elé, ugyanis azt mondta, anélkül nem lehet duettezni. A tábla végül Majka kezében kötött ki, Tóth Gabi pedig felhívta Tibit a produkció közben, aki videóhívásban hallgatta végig Katalin előadását.

A versenyző nagyon magabiztosan mozgott a színpadon, bár a mesterek nem teljesen értették, mi történik a produkció alatt, a dal ugyanis egy kicsit hamis volt. Hogy mit mondtak a mesterek a dalra, az a szombati adásból kiderül: Sztárban sztár leszek! szombatonként 19:45-től és vasárnap esténként 19:30-tól a TV2-n.

A produkció közben Tóth Gabi felhívta Kasza Tibit, aki így élőben nézhette végig Katalin produkcióját. Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.