17 év után derült ki, miért csúszott le a Trója női főszerepéről Dobó Kata

Brad Pitt Dobó Kata Orlando Bloom Hollywood Trója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar színésznő a legutolsó fordulóban csúszott le arról, hogy Orlandó Bloom mellett kössön ki.

A 2004-ben megjelent történelmi dráma, melyben olyan sztárok szerepeltek, mint Brad Pitt, Orlando Bloom és Sean Bean, hatalmas közönségsikert aratott. Azonban az már kevésbé ismert tény, hogy Dobó Kata éppen hogy lecsúszott a film női főszerepéről.

Dobó Kata elmondása szerint az utolsó castingig is eljutott, de végül a rendező, Wolfgang Petersen Diane Krugernek adta a szerepet.

Dobó Kata Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A Trójánál a harmadik fordulóig jutottam, és már csak ketten maradtunk, az fájdalom volt, mert volt egy hét, amikor gondolkoztak mindkettőnkben. Nem tudom, milyen élete van Diane Krugernek, biztos boldog, tudom, hogy született egy kislánya, fantasztikus karrierje van, csodálatos színésznő. Az nem volt egy olyan szerep, amiben mindent meg lehetett mutatni, nagyon szépnek kellett lenni. De hát német rendezője volt, én ezzel tudnám magyarázni. Ha Szabó István rendezte volna, lehet, engem választ. De még az is lehet, hogy valamit mégis jobban, többet tudott, vagy jobban úgy, ahogy a rendező elképzelte... Abból nehéz volt felállni, de közben meg nem tudom..."- mondta az Erősebb igen elnevezésű Youtube csatorna vendégeként Kata.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.