Tajtékzott a dühtől Kamilla, mindenért Vilmos feleségét, Katalint hibáztatta

Forrás: Getty Images -
balhé Katalin hercegné dühkitörés Kamilla hercegné botrány II. Erzsébet A királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas balhé lett abból a közvélemény-kutatásból, amelyben arról kérdezték a briteket, hogy mennyire kedvelik a királyi család egyes tagjait.

A YouGov nevű portál rendszeresen készít felméréseket a szigetország fontos társadalmi kérdéseiben, és rendre megvizsgálják, hogy a politikusok, boltláncok és a hírességek milyen népszerűek Angliában. A tavaly ősszel készült kutatás sokkolta a királyi családot, ugyanis a megkérdezettek döntő többsége Vilmost szeretné a trónon látni, nem pedig apját, Károly herceget.

Az eredményt olvasva Károly felesége, Kamilla dührohamot kapott és mindenért Katalint hibáztatta.

– idézi a Bors az Express lapnak nyilatkozó egyik neve elhallgatását kérő forrást.

Kamilla nem mond le a trónról, férjét is harcra buzdítja Forrás: Getty Images

Az őszi eredményekhez képest némileg javult a helyzet decemberre, Károly ugyanis 54%-ról 60-ra tornázta fel magát. A megkérdezettek ekkora százaléka mondta azt, hogy kedveli II. Erzsébet fiát, a trón várományosát. Károly azonban így is jó nagy lemaradásban van fiához, Vilmoshoz és menyéhez képest. A hercegi párt az emberek 80-77 százaléka kedveli.

A kedveltségi listát toronymagasan II. Erzsébet vezeti, aki augusztusról novemberre, 80-ról 83%-ra növelte eredményét. Velük szemben Kamilla nem túl népszerű, csupán az emberek 45 százaléka szereti őt, viszont így is jobb helyzetben van, mint Harry és Meghan. A fiatalabb hercegi pár elutasítottsága hatalmas, mindössze 39-27%-os eredményt értek el a britek körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.