Különleges módon ünnepli negyedik házassági évfordulóját Meghan és Harry herceg

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
ünneplés Meghan Markle házassági évforduló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünneplte negyedik házassági évfordulóját Meghan Markle és Harry herceg. A jeles napot különleges módon ünnepelték meg. 

Harry herceg és Meghan Markle 2018-ban fogadtak egymásnak örök hűséget: csütörtökön ünnepelték a negyedik házassági évfordulójukat.

Egy közeli ismerős elárulta a People magazinnak, hogy a jeles dátumot miként ünnepli a királyi házaspár.

Az első évfordulójukra Meghan kézzel leírta egy papírra esküvői fogadalmát, amit aztán bekeretezett férjének. Ez a rendkívül különleges ajándék nagyon meghatotta a herceget.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 23: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex visit One World Observatory at One World Observatory on September 23, 2021 in New York City. Roy Rochlin/Getty Images/AFP (Photo by Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

A 2020-as második évfordulójukon mindketten pamut alapú ajándékokat adtak egymásnak. A pamut szőtt szálai azt szimbolizálják, hogy az idő előrehaladtával a párok egyre jobban összekapcsolódnak és megtanulják, hogy rugalmasabbak legyenek.

A hagyományos harmadik évfordulós ajándék a bőr, annak szimbólumaként, hogy a korral csak jobb lesz. Az idei negyedik évfordulójuk szimbóluma pedig a gyümölcs és a virág, ami a kapcsolat virágzását jelképezi, ahogyan megérik a gyümölcs.

Meghan és Harry általában csendben, szűk családi körben ünnepli az évfordulóját, idén már kétgyermekes szülőkként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.