Mégsem a hűtlenség volt az oka Shakira és Piqué szakításának: kiderült, miért ért véget a kapcsolat

kölcsön vita pénzügyek Shakira hűtlenség Pique szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte az egész világot sokkolta, hogy több mint egy évtized után külön utakon folytatják a sztárpár tagjai. Shakira és Piqué szakításának hátterében viszont mégsem az állhat, amire először gondoltunk.

Vadabbnál vadabb pletykák születtek a hír hallatán, és sokan biztosra vették, hogy a sztárfocista hűtlensége lehetett az utolsó csepp a pohárban. A világhírű énekesnő azonban nem a félrelépés, hanem a pénzügyek miatt döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak. Párja ugyanis hatalmas összeget szeretett volna kölcsönkérni tőle, ő azonban megtagadta ezt.

Forrás: AFP/Bryan R. Smith

Piqué és Shakira ugyan hivatalosan is bejelentették, hogy szakítottak, ám egyikük sem nyilatkozik az igazi okokról. Az énekesnő egyik húgának volt barátja azonban tudni véli, miért dönthettek a kapcsolat vége mellett. A férfi az egyik spanyol portálnak árulta el, hogy az anyagiak okozták a felek szakítását.

A focista egy vállalkozást szeretett volna beindítani, amihez kedvesétől, Shakirától kért kölcsön. Az énekesnő a vagyonáról szüleivel együtt dönt, és nemcsak Shakira, hanem a felmenői is megtagadták a tranzakciót. A családot jól ismerő illető szerint ezután annyira elmérgesedett a viszony Shakira és Piqué között, hogy folyamatosan veszekedtek és végül megszakadt köztük a kapcsolat – írja a marca.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.