Marsi Anikót már menyasszonyként emlegetik: Palik László sem áll a szerelmesek között

Gyarmati Gábor Palik László eljegyzés lánykérés Tények menyasszony gyűrű eljegyzési gyűrű Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár héttel ezelőtt egy szemfüles internetezőnek tűnt fel, hogy gyűrűt visel az ujján Marsi Anikó. Az ismert képernyős pedig rögtön a bulvárújságok címlapjára került és mindenki azt találgatta, vajon végre sor került-e a régóta vágyott eljegyzésre?

Marsi a pletykák után rögtön tiszta vizet öntött a pohárba. A képernyős elárulta, hogy két gyűrűt is viselt az ominózus videóban. Az egyiket az édesanyjától kapta, aki a saját karikagyűrűjéből csináltatott két különálló ékszert, melyeket a lányainak ajándékozott. A másik gyűrűt viszont valóban mostani szerelmétől, Gyarmati Gábortól kapta, ám Anikó nem tagadta, de meg sem erősítette, hogy eljegyzési szándékot jelezne a karikaékszer.

A napokban azonban két újabb gyanús jelre lettek figyelmesek az internetezők. Az egyik, és talán legbeszédesebb, hogy a Bors értesülései szerint Anikó hivatalosan is elvált korábbi férjétől, Palik Lászlótól. A pár 2021 nyarán döntött a különélés mellett, ám akkor nem tartották fontosnak, hogy jogilag is véget vessenek évek óta tartó kapcsolatuknak.

A másik, az eljegyzés valódiságára utal jelet nem más, mint Marsi szerelme, Gyarmati Gábor szolgáltatta. A férfi nemrég egy képet töltött fel az Instagramra, melyhez angolul "az én gyönyörű menyasszonyomon" hashtaget írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.