Besokallt Tóth Gabi: úgy döntött, egy időre elnémítja közösségi oldalait

Tóth Gabi közösségi oldal énekesnő gonoszság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi kedd este hosszú poszttal jelentkezett a közösségi oldalán.

Az 34 éves énekesnő posztja sokakat meglepett, ugyanis Tóth Gabi drámai bejelentésében arról ír, hogy egy időre visszavonul a közösségi oldalaktól, így nem lesz elérhető sem Facebookon, sem Instagramon. Dráma döntését hosszú sorokban indokolta.

"Számomra az igazi értékek, nem a virtuális térben, hanem a hétköznapi valóságban vannak, ezért továbbra is találkozni fogunk személyesen a koncertjeimen, megölelhetjük és támogathatjuk egymást, ahogy eddig is tettük. Én ezt választom most a közösségi média helyett, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat. A Sztárban Sztár leszek! új évadának indulásáról persze, tájékoztatlak majd benneteket, illetve a Blogomat is folytatni fogom. De, nem szeretnék teret adni a gyűlölködésnek, úgy érzem, ezzel tudok most a legtöbbet segíteni. Remélem megértitek!"

- írja Gabi, aki szerint az embereket szétszakította a közösségi média.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.