Bikinis fotókkal nosztalgiázik Hosszú Katinka

fotó nosztalgia Hosszú Katinka galéria fontos pillanatok Aréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 20 éve tart már hazánk egyik legsikeresebb úszónőjének karrierje. Hosszú Katinka ennek örömére felidézte élete és pályafutása legemlékezetesebb pillanatait.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő a kétezres évek elején kezdte úszópályafutását. Hosszú Katinka 15 éves volt, amikor lehetőséget kapott, hogy bemutatkozhasson a felnőtt nemzetközi mezőnyben az athéni olimpiai játékokon. Karrierje első nagy sikereit évekkel később, a római úszó-vébén aratta és ettől kezdve nem volt megállás.

Katinka nemrég visszatekintett két évtizede tartó úszópályafutására, és ennek apropóján összegyűjtötte a számára legemlékezetesebb pillanatokat megörökítő képeket. Nemcsak medencés, hanem szexi stúdiófotókat is láthatnak köztük a rajongói, akik közel 400 ezren vannak az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.