Tóth Gabi féltékeny volt Krausz Gáborra: kiderült, mi volt az oka

Instagram, Tóth Gabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor féltékenység Krausz Hannaróza gyereknevelés
Tóth Gabi és Krausz Gábor párkapcsolatában komoly fordulópont volt: erről beszélt most az énekesnő.

Az énekesnő rajongásig szereti Hannarózát, de ő is csak emberből van, néha elbizonytalanodik, hogy jól csinálja-e a dolgait. Gabi most arról beszélt, hogyan élte meg azt, hogy Krausz Gábornak egyre szorosabb a kapcsolata a kislányukkal.

"A Covid alatt fordult elő, hogy teljesen egymásra voltak utalva Hannival, és nagyon összekapcsolódtak. Eddig is megvolt részéről a szerelem a lányunk iránt, de abban a pár napban történt valami, és ez a valami azóta tart" – kezdte Gabi. Hozzátette, hogy az boldogsággal tölti el, hogy nem áll meg a világ, ha épp kettesben van Krausz és Hannaróza, azonban előfordult már, hogy felbukkant benne a zöld szemű szörny.

Tóth Gabi Instagram, Tóth Gabi

Amikor azonban egy váratlan gyerekbetegséget Krausz előbb érzett meg, mint ő, az pedig megváltoztatta a hozzáállását. Az egyik nagymama vigyázott a kislányra, Krausz felriadt éjjel, hogy baj van. Bár meggyőzte magát, hogy csak álmodott, később kiderült, hogy Hannika valóban belázasodott.

"Mi ez, ha nem apai ösztön? Egy olyan erős lelki kötődés, amit eddig inkább én éreztem. A férfiaknál ez általában később jön el" - írta Gabi a blogján. Hozzátette, hogy ezután elengedte a folyamatos aggódást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.