Amerikai Zenei Díjak Taylor Swift díjátadó
Taylor Swift lett az év előadóművésze és további öt díjat vehetett még át a helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben megrendezett Amerikai Zenei Díjak (AMA) átadásán.

Az énekes-dalszerzőnek a hat díjjal együtt már 40 AMA-trófeája gyűlt össze az elmúlt években, több, mint bárki másnak. Az Amerikai Zenei Díjakról közönségszavazás dönt.

A csillogó, aranyszínű ruhát viselő Swift a díjakat átvéve köszönetét fejezte ki a közönségnek, amely – mint elmondta – további számok írására biztatta, és ezzel végső soron boldoggá is tette őt.
A 32 éves sztár az elmúlt három évben négy új lemezt és két újra felvett albumot adott ki. Legutóbbi, Midnights című lemezének számai az októberi megjelenés után a Billboard toplistáján rögtön elfoglalták az első tíz helyet.

Taylor Swift Forrás: AFP/NurPhoto/Image Press Agency

A díjátadón Az Év Előadóművésze-díj mellett a kedvenc popalbum és countryalbum trófeáját is elvitte, továbbá Red című 2012-es videóklipjének új felvétele is díjat ért.

Beyoncé, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele és Bad Bunny is több jelöléssel futott neki a gálának. Bunny, a Puerto Ricó-i rapper és énekes a Kedvenc Latin Férfielőadó és Un verano sin ti című lemezéért a Kedvenc Latin Album-díjat is elnyerte.

A gála műsorát P!nk nyitotta meg, aki görkorcsolyával a lábán táncolta és énekelte el Never Gonna Not Dance Again című sikerszámát. Az estén később az augusztusban elhunyt Olivia Newton-Johnra emlékezve a Hopelessly Devoted to You című dalt is előadta. Az AMA Ikon-díját Lionel Richie kapta.

A legjobb új előadó trófeáját pedig Dove Cameron nyerte el, aki idén a Boyfriend című produkcióval került a slágerlisták élére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.