Összeomlott a Sztárban sztár leszek! versenyzője, elsírta magát a zsűri értékelése után

TV2 zsűri Tóth Napsugár sírás Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Napsugár összeomlott a zsűri értékelése után, a Sztárban sztár leszek! ötödik adásában sem sikerült lenyűgöznie Majkáékat. Az énekesnő a színfalak mögött elsírta magát.

"Nagyon élveztem a produkciómat, sikerült újra kilépnem a komfortzónámból. Azt hittem, hogy a mestereknél ez jó pontokban fog megnyilvánulni, de sajnos nem így történt, és ez nagyon megviselt. Nagyra tartom őket, és elfogadom a véleményüket. Viszont nem tudom, hogy mi az, amin változtatnom kellene, mit tudok tenni ahhoz, hogy elégedettek legyenek velem" - mondta Napsugár a Borsnak.

Az énekesnő elmondta, nehéz volt elhinnie, hogy jól néz ki Beth Dittóként. Sosem hordott kihívó ruhákat, nem tartja magát vadóc énekesnőnek.

"Mindig a mély érzelmeket keresem, ami felszínes, abba nehezen tudok bekapcsolódni. Az erőt képviselem a hangomban, és szeretnék legalább még egyszer egy nagyot énekelni. Olyan feladatra vágyom, ami közel áll hozzám. Örülök, hogy a közönség szeret, és nekik köszönhetően folytathatom a versenyt. Azért vagyok itt, hogy fejlődjek, most megint magamba kell szállnom, de úgy hiszem, még mindig a női energiáknál kell keresni a hibát. Bízom benne, hogy Babett segíteni fog ennek a megoldásában. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem egy énekverseny, itt a legsokoldalúbb tehetséget keresik, de érzelmes emberként nem csak a felszínes billegést akarom képviselni" - tette hozzá Napsugár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.