Harry és Meghan: az utolsó három rész is tartogat meglepetéseket

Forrás: AFP/Toby Melville -
királyi család Meghan Markle Netflix Harry herceg dokumentum sorozat Harry és Meghan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sussex hercegéről és hercegnéjéről szóló dokusorozat első két része után megérkezett az utolsó 3 rész is, melyből újabb részleteket tudhatunk meg a királyi család működéséről és a hercegi pár új,  kötelezettségek nélküli életéből. 

A december 15-én debütált sorozat első részében többek között azt is megtudhattuk, hogyan ismerkedett meg Harry és Meghan, miért érzi úgy a herceg, hogy felesége olyan, mint az édesanyja, Diana hercegnő volt, az új részekből pedig arról kapunk infókat - III. Károly király kisebbik fia és annak felesége szemszögéből -, hogy mi vezetett a nem éppen tökéletes kapcsolathoz a családdal.

Harry és Meghan Forrás: AFP/Toby Melville

Ilyen például, hogy míg Vilmost állítólag hazugságokkal is megvédték, vele ezt nem tették meg. Vagy, hogy a Megxit után nem engedték, hogy személyesen beszéljen a királynővel, pedig ő azt már előre megbeszélte nagymamájával.

Harry és Meghan úgy gondolják, hogy a hercegné vetélése is annak volt köszönhető, hogy a királynő tanácsára az apjának elküldött levele egyes részeit kiszivárogtatta a sajtó.

A herceg állítása szerint a Megxitre is régen készültek már, a részletein sokat dolgoztak, ám amikor új javaslatokkal állt elő, a bátyja csak ordibált vele.

"Ugyanazzal a javaslattal léptem be, mint amit már nyilvánosan tettünk, de amint odaértem, több lehetőséget kaptam. Azt választottam, hogy félig bent, félig kifelé. Legyen saját munkánk, de dolgozzunk a királynő támogatásán is. Nagyon gyorsan világossá vált, hogy a cél nem vita tárgya. Félelmetes volt, hogy a bátyám sikoltozott és kiabált velem, apám pedig olyan dolgokat mondott, amelyek egyszerűen nem voltak igazak. És a nagymamám, tudod, csendben ült" - panaszkodott Harry a róla és feleségéről készült saját dokusorozatban életük nehézségeiről - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.