Tóth Gabi: "Tervezzük, hogy legyen Hanninak kistestvére"

Tóth Gabi HOT! magazin család vidék költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepelte Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza a harmadik születésnapját. Hanni már igazi nagylány, aki tavasszal már óvodába fog járni.

Az énekesnő számára a legfontosabb a család és az, hogy kislányának is át tudja adni azokat az értékeket, amiket ő hozott otthonról. Hannaróza tavasszal kezdi az óvodát, ami miatt Gabi kicsit izgul, próbálja felkészíteni gyermekét arra, hogy mi lesz, ha nehezebben fogadják el amiatt, hogy kik a szülei.

"Biztos vagyok benne, hogy minden gyerek olyan családba születik, amilyet elbír, Hanni is így van ezzel"

– magyarázta a hot! magazinnak az énekesnő, továbbá elmondta, hogy néhány év múlva mindenképpen szeretnének kislányának kitestvért.

Tóth Gabi: "Tervezzük, hogy legyen Hanninak kistestvére" Forrás: Tóth Gabi/Instagram

"Nem a közeli jövőben, de azért tervezzük azt is, hogy legyen Hanninak kistestvére. Két-három év múlva, reméljük, érkezik egy második gyermek, ha Isten is úgy akarja"

- mondta sejtelmesen, majd hozzátette, a pici remélhetőleg már az új otthonukba fog érkezni, ugyanis hamarosan elköltöznek.

Tóth Gabiék költözésének részleteiről a holnapi hot! magazinban olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.