Hosszú Katinka várandós - állítja a Mandiner

Forrás: hosszukatinka/Instagram -
bejelentés terhesség Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lap megbízható forrásból úgy értesült, hogy az olimpiai bajnok úszónő és férje, Gelencsér Máté szülői örömök elé néznek, és ezt várhatóan a napokban jelentik be. Katinka valószínűleg a negyedik hónapban jár.

Hosszú Katinka már egy ideje nem nyilatkozott sportkarrierje folytatásával kapcsolatban. A Blikk nemrég közölte, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő állapotos, ami miatt nem utazott az úszók edzőtáborába, és nem készül a következő olimpiai játékokra sem. A Mandiner információi szerint Katinka a jövő héten tervezi bejelenteni a várandósságát, amit egyébként sem titkolhatna már sokáig, hiszen pocakja egyre csak gömbölyödik.

Gelencsér Máté és Hosszú Katinka az oltár előtt Forrás: hosszukatinka/Instagram

Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté állítólag már azt is tudják, hogy kisfiút vagy kislányt várnak, ám, mivel ez személyes információ, érthető lenne, ha nem osztanák meg a nagyközönséggel a jövő héten várható bejelentés során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.