Micsoda fess fiatal! III. Károlyt talán még sosem láttad ilyen helyzetben - Fotók

Forrás: AFP/Jane Barlow -
fotók koronázás III. Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív, korábban sosem látott fényképek kerültek elő a fiatal Károly királyról, amelyeket a The New York Post szerezett meg szinte közvetlenül a trónra lépése előtt. A felvételeket az 1960-as években készítették a hercegi beiktatást megelőzően.

Norman Parkinson királyi fotós 1969-ben lőtte a nemrég napvilágra került felvételeket az akkor 20 esztendős hercegről, aki éppen a trónöröklési ceremóniájára készült fel. Az esemény július 1-jén zajlott Caernarfon várában, Walesben, ahol Károly hivatalosan megkapta a walesi hercegi címet.

A fotózás a windsori kastélyban zajlott, s az eseményre Grace Coddington, a brit Vogue akkori divatszerkesztője is hivatalos volt.

Parkinson azt kérte a szerkesztőtől, hogy vigyen sminket magával, hátha Károly herceg kipirultan érkezik a pólómezőről. Coddington kifejezetten zavarban volt, amikor megpróbálta a modelliskolában tanult módszerekkel sminkelni a herceget – még szerencse, hogy a fotósnak sikerült lencsevégre kapnia ezt a mulatságos jelenetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.