Shakira arra kéri a sajtót, ne zaklassák a gyermekeit

Florida Spanyolország Shakira USA család Gerard Piqué költözés szakítás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira - saját magának köszönhetően is - zajos szakítása Gerard Piquével nagy sajtóvisszhangot kapott, aminek gyermekei isszák meg a levét. Ezért (is) döntött úgy az énekesnő, hogy az Egyesült Államokba költözik fiaival, abban a reményben, hogy ott nyugodtabb életet élhet, mint Spanyolországban. 

Ennek érdekében Shakira hétfőn a közösségi médiában kérte a sajtó munkatársait, hogy noha megérti, hogy közszereplőként különös figyelmet kap életének egy-egy jelentősebb eseménye, a gyermekeit hagyják ki az őt körülvevő cirkuszból.

"Gyermekeim, Milan és Sasha nagyon nehéz évet éltek meg, szüntelen ostromolták és könyörtelenül üldözték őket a paparazzók és az újságírók Barcelonában. Mivel életük új szakaszába kezdenek, arra kérem a médiát a gyermekeim nevében, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez való jogukat.
Kérlek benneteket, hogy ne kövessétek őket az iskola kijáratáig vagy bejáratáig, ne várjátok meg őket házunk ajtajában, ne kergessétek őket a tanórán kívüli foglalkozásokra, játékokra, ahogy Barcelonában minden nap történt a fényképek vagy a jobb elérés érdekében" - írta, hozzátéve, hogy a 8 és 10 éves fiai nem végynak másra, csak nyugalomra és arra, hogy biztonségban érezzék magukat az utcán is, és ne zaklassák őket folyamatosan.

Shakira Forrás: AFP/Loic Venance

"Nem művészként, hanem olyan anyaként kérem ezt, aki gyermekei lelki és érzelmi jóllétét akarja óvni és gondoskodni arról, hogy egészséges és boldog életet élhessenek, ahogy azt minden gyermek megérdemli" - zárja a posztot az énekesnő, akinek rajongóinak többsége egyetért a kérésével, de akad olyan is, aki Shakira viselkedését és felelősségét is firtatja a gyermekeket övező sajtóérdeklődésért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.