Katalin hercegné nem ad autogramot a gyerekeknek

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim -
Windsor-ház Katalin hercegné Vilmos herceg autogram walesi hercegnő
Kate Middleton még egy csoport kedves iskolás gyerek kedvéért sem szegheti meg a protokollt, de kárpótolta kis rajongóit. 

A walesi hercegnő állítólag udvariasan visszautasította a gyerekeket, amikor az aláírását kérték az első londoni első gyermekpikniken.

"A nevem Katalin. Azért nem adhatom az aláírásomat, mert ez az egyik szabály, amit be kell tartanom" – válaszolta, amikor egy kíváncsi gyerek megkérdezte, miért nem ad autogramot.

Katalin hercegné autogram helyett rajzolt a gyerekeknek Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

Vilmos herceg 41 éves felesége azonban nem hagyta, hogy a gyerekek csalódottan távozzanak, aláírás helyett szép rajzokat készített nekik.

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

„Nem tudom leírni a nevemet, de tudok rajzolni" – magyarázta nekik, majd egy virágot rajzolt egy 7 éves Ruby nevű kislánynak, egy fát egy másik iskolásnak és egy növényekkel körülvett tavat a harmadik gyereknek - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.