Sokan vártak erre: Tóth Gabi posztolt az Instagramon

Tóth Gabi Krausz Gábor Szentendre poszt Hannaróza
Amikor néhány hónapja még új, szentendrei közös otthonukat csinosítgatták, senki nem számított arra, hogy hamarosan Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától lesz hangos a sajtó. Úgy tudni, a sztárséf hagyta el a házat kislányukkal, Hannarózával, ugyanekkor egyre többet látni Szentendrén Gabi új kedvesét. Az énekesnő azóta a közösségimédia-felületein elhagyta nevéből férje vezetéknevét, most pedig az Instagramon posztolt. 

Gabi posztja, amit meg is mutatunk, rejtélyesre sikeredett, a kép mellett csupán egy napocskás emoji látható kommentár nélkül.

Az énekesnő - úgy tűnik - a bejegyzésénél letiltotta a kommentelési lehetőséget, vélhetően nem akarja kitenni magát újabb támadásoknak vagy kéretlen kritikának.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019 októberében házasodtak össze. Gabi akkor már várandós volt Hannarózával, ők pedig azt szerették volna, ha a kislány házasságban születik. Az énekesnő december elején hozta világra a kisbabát, azonban a kicsi érkezéséről és boldogságukról csak pár nap múlva számolt be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.