Egyszerű, húsmentes étel volt Diana hercegné kedvenc fogása: hetente több alkalommal fogyasztotta

töltött paprika Diana hercegné Darren McGrady
Az egykori királyi séf, Darren McGrady szerint Diana hercegnő nagyon egészségesen evett, és volt egy zöldséges étel, amelyet különösen szeretett.

Amikor a Buckingham-palotában, díszes éttermekben és pazar királyi túrákon étkezett, Diana hercegné valószínűleg a világ minden tájáról kóstolt meg ízletes ételeket, amikor azonban otthon volt az egészséges étkezés híve volt.

Az egykori királyi séf, Darren McGrady YouTube-csatornáján megosztotta azt a tápláló ebédet vagy vacsorát, amelyet a hercegné hetente kétszer-háromszor is megevett - írja az Express.

Egyszerű, húsmentes étel volt Diana hercegné kedvenc fogása: hetente több alkalommal fogyasztotta Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham

„Amikor csatlakoztam Diana hercegnőhöz, 119 különböző jótékonysági szervezet pártfogója volt, és heti három napot edzett az edzőteremben, nagyon jó formában volt" - mondta.

Az egyetlen étel, amelyet nem ehet Katalin és Vilmos

A brit királyi család egykori szakácsa kitálalt Anglia elsőszámú famíliájának konyhatitkairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.