Nem a haláltól, a haldoklástól fél a nagybeteg világsztár: vérrákkal küzd

Forrás: NurPhoto via AFP/Manuel Romano/NurPhoto/Manuel Romano -
betegség diagnózis limfóma Sam Neill sztár
Ritka gyógyszeres kezeléssel lassítják a non-Hodgkin limfómával diagnosztizált Sam Neill betegségét. A színész azt mondja, nem a haláltól, hanem inkább a tétlenségtől fél. 

A Jurassic Park 75 éves sztárja, Sam Neill márciusban jelentette be új könyvében: hármas stádiumú vérrákkal kezelik. A színésznek non-Hodgkin limfómája van, a diagnózis után három hónapos kemoterápián esett át.

Forrás: NurPhoto via AFP/Manuel Romano/NurPhoto/Manuel Romano

Neill betegsége a Jurassic World Dominion népszerűsítése után derült ki. Először azt vette észre, hogy csomók vannak a nyakán, elmondta barátjának, Bryan Brownnak, aki azzal nyugtatta, valószínű a covidot kapta el. Neill mindenesetre orvoshoz fordult.

Neill azt mondja, tudja, a végtelenségig nem kaphat kezeléseket, de nem fél a haláltól, ám a haldoklás rettegéssel tölti el és az, hogy olyan állapotba kerülhet, hogy nem lesz képes értelmes tevékenységgel tölteni az idejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.