Károly király betegsége véget vethet a viszálynak: Harry megijedt apja állapota miatt

III. Károly király
Forrás: MTI/Kátai Edit - MTI/Kátai Edit
királyi család békülés betegség Károly király Harry herceg
Harry herceg megijedhetett édesapja, Károly király betegsége és kórházi kezelése miatt. Egyesek szerint ez elhozhatja végre a békét a királyi családban.

Harry herceget megijeszthette édesapja, Károly király betegségének híre, egy szakértő szerint ez segtíhet a családi béke kialakításában.

A Buckingham-palota szóvivője korábban azt nyilatkozta, hogy a királyt "tervezett kezelésre vitték egy londoni kórházba". A hírek szerint prosztatamegnagyobbodása miatt műtötték Károlyt, akit Kamilla királynő többször is meglátogatott azóta, hogy bevonult a kórházba. Ráadásul nem Károly a királyi család egyetlen tagja, aki orvosi segítségre szorult, ugyanis Katalin hercegné is komoly beavatkozáson esett át. 

Állítólag Meghan Markle és Harry herceg is kifejezték támogatásukat az egészségi problémákkal küzdő családtagok felé. 

Kérdés, hogy vajon meg is látogatják-e őket, ám ez egy királyi szakértő szerint nagyon valószínűtlen. "Amikor Harry megtudta, hogy milyen Károly egészségi állapota, megrémült. Valószínűleg magánbeszélgetést folytattak. Kamilla minden bizonnyal folyamatosan tájékoztatja őket arról, hogy van a király" - mondta Lynn Carratt. "Bármi is történt a múltban, ők még mindig apa és fia, és Károly sem lesz már fiatalabb. Semmi sem hoz közelebb egymáshoz annyira, mint egy szeretett személy betegsége" - vélekedik a szakértő, aki arra számít, ez a betegség felnyitja a családtagok szemét és talán véget vethet a viszálynak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.