Kiengedték a kórházból Katalin hercegnét: a család köszönetet mondott a londoni klinika munkatársainak

Katalin hercegné, Kate Middleton
Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Stringer - Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Stringer
műtét katalin hercegné Buckingham Palota kórház
13 napos kórházi tartózkodás után otthonában lábadozik Katalin hercegné. Vilmos herceg 42 éves felesége egyelőre nem vesz részt a nyilvánosság előtti programokon, de úgy tudni, szépen halad a felépülése.

Ahogy megírtuk, kórházba került Katalin hercegné. Bár az okát a Kensington-palota nem közölte, annyit lehet tudni, hogy a műtét tervezett volt, jól sikerült és nem rákos elváltozás miatt került sor az operációra. A palota hétfőn kiadott közleményéből, amelyet a People idéz,  kiderült, hogy a 42 éves walesi hercegnő hazatért Windsorba, ott lábadozik, ám a nyilvánosság előtt egyelőre - a tervek szerint húsvétig - nem jelenik meg, ám továbbra is szeretné, ha orvosi adatai titokban maradnának. 

A hercegi pár most köszönetet mondott a londoni klinika munkatársainak, az orvsoknak és az ápolószemélyzetnek, valamint írról is írtak közleményükben, hogy az egész család hálás a világ minden tájáról érkező jókívánságokért. 

Katalin hercegné, Kate Middleton, Vilmos herceg
A hercegi pár köszönetet mondott a londoni klinika személyzetének és a nyilvánosságnak.

Időközben az is kiderült, hogy miért kell pihennie Katalinnak húsvétig. 

A hasi műtétek során a legtöbb ember négy-hét napig marad a kórházban. A laparoszkópos műtét után ez két-négy napra csökken. Ez nagymértékben függ attól, hogy pontosan mit csináltak. Az állapottól függően két hónapig vagy tovább is tarthat, amíg a beteg jól érzi magát és mozogni tud utána" - nyilatkozta Dr. Deborah Lee, a Dr. Fox Online Pharmacy munkatársa.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.