48 évesen hozta világra ikreit a színésznő: Valentin-nap alkalmából meg is mutatta őket

Hilary Swank fotó család Ikrek
Hilary Swank 10 hónappal a gyerekei születése után végre megmutatta őket a rajongóknak és azt is megosztotta, mi lett a kicsik neve.

Hilary Swank 2022 októberében jelentette be, hogy ikrekkel várandós. A színésznő sokakat meglepett, hiszen 48 évesen várta első gyerekeit, akik 2023 áprilisában jöttek világra. A színésznő azóta semmilyen információt nem osztott meg a babákról egészen mostanáig. Úgy döntött, hogy Valentin-nap alkalmából elárulja a kicsik nemét, és még képet is posztolt róluk, ugyan a gyerekek háttal ülnek. 

"Sűrű hét áll előttem. talkshow-kban fogok beszélni az új filmemről és egy szórakoztató együttműködésről, de 

úgy gondoltam, melyik nap lenne alklamasabb arra, hogy megosszam veletek a két kis szerelmem nevét, ha nem ez" 

- írta a képhez Hilary Swank. A gyerekek neve pedig: Aya ás Ohm.

Hilary Swank hamarosan megjelenő új filmje az Ordinary Angels című dráma, amelyet Jon Gunn rendezett, és Meg Tilly valamint Kelly Fremon Craig írt. A főszereplők Hilary Swank, Alan Ritchson, Nancy Travis és Tamala Jones. A filmet egy hihetetlen fodrász igaz története ihlette, aki egymaga összefogott egy egész közösséget, hogy segítsen egy megözvegyült apának megmenteni súlyos beteg kislánya életét.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.