Nem akárhogy tölti majd a Valentin-napot Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle
Getty Images -
szerelem Valentin Meghan Markle Valentin-nap Harry herceg
Fény derült Harry herceg és Meghan Markle Valenitn-napi terveire: északra utaznak és nemcsak azért, hogy romantikázzanak. Különleges eseményen vesznek részt.

Kiderült, hol fogja ünnepelni a Valentin-napot Meghan Markle és Harry herceg: Kanadába repülnek, ahol a romantikázás mellett egy izgalmas eseményen vesznek majd részt.  Sussex hercege és hercegnéje február 14-től 16-ig fog Vancouverben tartózkodni azért, hogy részt vegyenek a 2025-ös Invictus Games indulás előtti ünnepségén. Háromnapos látogatásuk során a pár csatlakozik a résztvevő nemzetek edzőtáborának tagjaihoz, amely lehetőséget biztosít a nemzetközi Invictus Közösség tagjai, köztük a csapatvezetők, edzők és versenyzők számára, hogy kipróbálják a téli sportokat a jövő évi játékok előtt.

Harry herceg és Meghan Markle
Kanadában romantikázik majd a pár
Forrás: AFP

Harry herceg, a brit hadsereg egykori tagja 2014-ben alapította a sebesült, sérült, beteg katonák és veteránok számára szervezett nemzetközi sportversenyt. Ezt a számukra nagyon is fontos kezdeményezést most ráadásul a szívükhöz közel álló helyen rendezhetik meg: Sussex hercege és hercegnéje 2019-ben a fiukkal, Archie herceggel Vancouver-szigeten töltötték első családi nyaralásukat, mielőtt 2020-ban kiléptek volna a királyi családból - írja a People
 

Harry herceget nem nagyon izgatja, hogy a sógornője kórházban volt

Katalin hercegné igen komoly műtéten esett át, ezekben a nehéz időkben pedig jól jönne a segítség a királyi család többi tagjának - Károly és Katalin egészségi állapota miatt több programot is le kellett mondani - ám Harry herceg nem mozdul, hogy szeretteit kisegítse.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.