Sophie Turner megmutatta új párját: egy londoni buliban pózoltak

Sophie Turner
új élet Peregrine Pearson párkapcsolat Joe Jonas Sophie Turner
Sophie Turner 2023 szeptemberében, nagyon váratlanul vált el Joe Jonastól. Négy évig voltak házasok, két közös gyermekük született. Nem kellett sokáig várni, hogy kiderüljön, a Trónok harca színésznőjére újra rátalált a szerelem.

Nagy port kavart 2023 őszén Sophie Turner és Joe Jonas szakítása. Sajtóértesülések szerint Jonas láthatott és hallhatott valamit az otthonuk biztonsági kameráinak felvételein, ami miatt úgy döntött, hogy nem akar együtt maradni a feleségével. Később egy névtelen informátor elmondta, hogy a kamera rögzítette, ahogy a kétgyermekes anyuka „nem túl szép dolgokat” mondott Jonasról az egyik barátjának. A pár nyilatkozata szerint azonban életmódbeli különbségek vezettek kapcsolatuk megromlásához, döntésüket közösen hozták meg.

Nem kellett sokáig várni, hogy kiderüljön, Sophie továbblépett, novemberben már egy brit arisztokratával látták csókolózni. A brit sajtó hamar kiderítette, hogy az új udvarló nem más, mint Peregrine Pearson, Nagy-Britannia egyik leggazdagabb családjának sarja. Legidősebb fiúként ő az apja címének örököse, vikomt lesz belőle. A szerelmesekről eddig egy-két lesifotó készült, Turner pedig egyetlen képet posztolt róla az Instagramon. A nagy nyilvánosság előtt most jelentek meg először: a Dixie Queen luxus-bulihajón pózoltak Londonban. 

Stanley Zhu's Year Of Dragon Celebration
Sophie Turner és Peregrine Pearson
Forrás: Dave Benett/Getty Images for Sta/Stanley Zhu's Year Of Dragon Celebration

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.