2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Valentin-napi lázban ég Ördög Nóra és Nánási Pál: szerelmes fotón a pár

Ördög Nóra
Origo - Ladoczki Balazs
romantika nánási pál Valentin-nap szerelem Ördög Nóra
Már több mint tíz éve együtt vannak, ugyanúgy szeretik egymást, mint a kapcsolatuk kezdetén.

Ördög Nóra és Nánási Pál közösségimédia-csatornáit a kezdetektől nagy követőtáborral rendelkeznek: gyerekeikkel, Micivel és Vencellel közös utazós videóikkal pedig hatalmas népszerűségre tettek szert. 

Nóra korábban arról beszélt, hogy már a megismerkedésükkor tudták, hogy mielőbb családot szeretnének alapítani. 
"Amikor Palkóval összekerültem, az első perctől tudtam, hogy megérkeztem, és hogy nekünk gyerekünk lesz.Emlékszem, annyira hamar elhatároztuk, hogy mi gyereket szeretnénk..." - idézte fel a műsorvezető korábban a kezdeti időszakot. 

Most a közelgő Valentin-nap kapcsán tettel közzé egy romantikus fotót, így ország-világ tudtára adták, hogy ők bizony várják a szerelmesek ünnepét.

"2 hét múlva ilyenkor már Valentin-nap!" - írták a képhez a közösségi oldalukon. 

"Ha végiggondolom, hogy mire vagyok a legbüszkébb az életemben, akkor egyértelmű a válasz: ránk. A szerelmünkre, a családunkra, mindenre, ami kettőnkből született, az élen természetesen a gyerekeinkkel. Szoktunk vitázni? Persze… De soha sem játszmából. És mindig ott a tudat a háttérben, a mély meggyőződés, hogy úgyis meg fogjuk oldani, mert mindketten meg akarjuk oldani. Mert szeretjük egymást. Ha őszinte vagyok, még azokat a dolgokat is szeretem benne, ami sokszor idegesít. Ő a higgadt, nyugodt, bölcs erő mellettem, aki nélkül csak pörögnék a saját tengelyem körül, mint egy búgócsiga. De ha összekapaszkodunk, akkor kerékké változom, és ketten együtt gurulunk előre ezen a néha macskaköves, kátyús kis úton" - idézi Nórát a Bors

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.