"Nekem elég nehéz időszakom volt" - így gyógyult sebeiből Tóth Gabi

Forrás: RTLKLUB -
küzdelem Tóth Gabi Papp Máté Bence zene tánc
Tóth Gabi mögött nehéz időszak van, de szerencsére megvannak a megküzdéshez szükséges eszközei: számára a tánc és a zene mindenre gyógyír.

Tóth Gabi mögött nehéz időszak áll, de szerencsére minden bajára van gyógyír: párjával örömükben és bánatukban is táncolnak, ráadásul nagy dolgot terveznek véghezvinni közösen. "Táncikálunk, ha kell, ha nem. Bánatban, örömben. A tánc, a zene mindig gyógyír a léleknek. Amit tervezünk, az a gyerektáborok nyáron. Szeretnénk olyan közösségeket építeni ahol a tánc és a zene között valahogy egy hidat képezünk, és egy kicsit modern köntösbe öltöztetjük, közelebb hozzuk a fiatalokhoz. Vannak terveink közösen" - mondta az énekesnő.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös terveket szövögetnek
Forrás: Fotó: Ladóczki Balázs

"Azt érzem, miközben táncolok, hogy mindent kizárok, és minden jó, nincs baj. Nagyon nagy önbizalmat ad, nagyon sokat kell befele figyelni. 

Nekem elég nehéz időszakom volt az elmúlt fél évben, a tánc teljesen kipucolja a lelket.

 Stresszt vezetsz le benne és kiragad a felgyorsult világból, és azt érzed csak a jelen van. A zene mindig ott volt nekem gyógyszerként, ha bármi baj volt, hálás vagyok a Jóistennek, hogy a tánc is megadatott nekem. Picit talán van hozzá érzékem, vagy ha más miatt nem, akkor a ritmusérzék miatt énekesként. Sosem leszek profi táncos, ha már csak olyan szinten űzhetem, hogy a lelkemet gyógyítsam, esetleg még másoknak is tetszik, nekem az bőven elég" - idézi Gabi TV2-nek adott nyilatkozatát a Bors

Gabi korábban a Bencével való párkapcsolatáról is őszintén nyilatkozott: "Nem tudjuk, meddig tart. Nem tudjuk, mi lesz egy év múlva, két év múlva. Mi azt tudjuk, hogy amit érzünk, az egy stabil dolog, és azt senki nem kérdőjelezheti meg" -mondta.

Tóth Gabi már nem retteg: párja segített legyőzni az énekesnő legnagyobb félelmét

Tóth Gabi egy korábbi síbaleset miatt több mint egy évtizeden át rettegett, ám új párja, Papp Máté Bence erőt adott neki, így az énekesnő ismét élvezheti az osztrák hegyek havas lankáit. A részletekért kattints ide!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.