Tóth Gabi már nem retteg: párja segített legyőzni az énekesnő legnagyobb félelmét

Forrás: RTLKLUB -
pánikroham Tóth Gabi Papp Máté Bence síelés
Tóth Gabi egy korábbi síbaleset miatt több mint egy évtizeden át rettegett, ám új párja, Papp Máté Bence erőt adott neki, így az énekesnő ismét élvezheti az osztrák hegyek havas lankáit.

Tóth Gabi és párja az év elejét az osztrák síparadicsomban, a festői Obertauernben töltötte. A hely igazán közel áll az énekesnő szívéhez, többször síelt már ott. Egészen 12 évvel ezelőttig, amikor baleset érte a hegyen.


Forrás: Forrás: RTLKLUB

„Pályabejáráson csúsztunk éppen, amikor összeütköztem egy zászlóval babráló munkással, akinek nem kellett volna ott lennie. Nem csatolt le a lécem, és megállíthatatlanul csúsztam tovább, sok sérülést szerezve. Kórházba is kerültem akkor. Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelmem volt” – idézi Gabit a Bors, a hot! magazinra hivatkozva.

Gabi azóta nem csatolt fel sílécet, mostanáig. Ám, mivel párja, Papp Máté Bence szívesen hódol a téli sportoknak, erőt vett magán, és elutazott vele Ausztriába. Abban nem volt biztos, hogy síelni is fog, de végül megtette.

„Nem volt könnyű, de szerencsére olyan férfi van mellettem, aki biztonságot sugároz, akiben maximálisan megbízhatom” - áradozott az énekesnő a szerelméről, akinek hála ismét síelhet.

Tóth Gabi számára azért is volt felszabadító érzés a négynapos vakáció, mert az utóbbi időben pánikrohamokkal küzdött, amelyek miatt gyakran kellett orvoshoz fordulnia.

„Tavaly januártól nagyon sokszor volt pánikrohamom. (...) Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam” – árulta el az énekesnő, aki boldog, hogy Mátéban olyan társra lelt, aki jóban-rosszban támogatja őt, és aki mellett a pánikrohamai is teljesen eltűntek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.