Három hónappal a szülés után bikiniben mutatta meg alakját Sienna Miller

sienna miller
Shutterstock/Copyright (c) 2022 lev radin/Shutterstock. No use without permission. - lev radin
Sienna Miller fotó szülés Bikini
Sienna Millernek és 27 éves szerelmének, Oli Greennek három hónappal ezelőtt született meg első közös kislánya. A 42 éves színésznő csodásan fest a róla készült legfrissebb fotókon.

Ugyan még csak három hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének Sienna Miller, máris visszanyerte irigylésre méltó alakját. 

A legfrissebb róla készült fotókon 27 éves párjával, Oli Greennel sétál a tengerparton egy kétrészes lila bikiniben. 

A színésznő egy igazi természetes szépség, aki smink nélkül, a hétköznapokban is kifogástalanul fest.

Millernek egyébként már van egy tízéves lánya, Marlow, akinek Tom Sturridge az édesapja. 

A 15 évvel fiatalabb szerelmével, Oli Greennel 2021 óta alkotnak egy párt, januárban közölték a csodás hírt, hogy megszületett első közös gyermekük. A tengerparti fotók pedig Costa Ricán készültek, ahol az újdonsült szülők kéz a kézben  sétáltak a napsütésben.

A fotók megtekintéséhez kattints ide.

Aktmodellként kezdte a karrierjét, Jude Law oldalán vált világhírűvé, a nővérével saját divatcéget építettek fel, és csak menyasszony szeret lenni. Az angol-amerikai sztárszínésznőről további érdekességeket ide kattintva olvashatsz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.