Kegyetlen és gyerekes: megdöbbentő dolgok derültek ki Meghan Markle-ről

meghan markle
Shutterstock - Alan Fraser Images
kegyetlen Meghan Markle brit királyi család sajtótitkár
A brit királyi család egykori alkalmazottja megtörte a csendet és színt vallott: elárulta, milyen volt Meghan Markle-nek dolgozni.

Samantha Cohen 17 évig dolgozott II. Erzsébet királynő sajtótitkáraként, nagyon szerette ezt a pozíciót és imádott az uralkodóval együtt dolgozni. 2018-ban azonban nagyot fordult vele a világ, amikor II. Erzsébet javaslatára Meghan és Harry személyi titka lett. Új posztjában két évet sem bírt ki 2019 októberében beadta a felmondását, mondván képtelen a hercegnével együtt dolgozni. 

Eredetileg hat hónapra szerződtettek, de mivel nem találtak mást a helyemre, 18 hónapig kellett maradnom. Borzasztó volt, sokszor kiabáltak velem, olyan volt, mintha kamaszokkal dolgoztam volna

– fogalmazott a nő, majd hozzátette, hogy más, a palotában dolgozó titkárok sem bírták sokáig elviselni Meghant. 

Cohen korábban úgy fogalmazott, hogy Meghan nagyon okos, intelligens nő, de nagyon kegyetlen, és megvan minden eszköze ahhoz, hogy elérje, féljenek tőle az emberek - írja a Borsonline. 

Ez is érdekelhet:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.