Ben Affleck megszólalt: átmeneti elmezavarról és lázálomról beszélt

Ben Affleck és Jennifer Lopez
Getty Images -
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck szerelem Jennifer Lopez
Bennfentesek szerint végleg vége Bennifernek. Ben Affleck belátta, házassága J.Lo-val egyszerűen nem működhet.

Lázálomnak nevezte Ben Affleck a Jennifer Lopezzel kötött házasságát és - ahogy fogalmazott - átmeneti elmezavar miatt vette el az énekesnőt. Bennfentesek szerint az 51 éves Affleck kész véget vetni kétéves házasságának.

Ben Affleck és Jennifer Lopez
Ben Affleck szerint átmeneti elmezavar miatt nősült
Forrás: Getty Images

Ben Affleck felfogta, a házassága soha nem lesz működőképes

Lapinformációk szerint Ben Affleck arról beszélt, a szerelemtől nem tudott tisztán gondolkodni, de már magához tért és úgy érzi tovább tud lépni. 

Ha válóok lehetne az átmeneti elmezavar, Ben ezt nevezné meg. Úgy érzi, az elmúlt két év egy lázálom volt, és most magához tért, felfogta, hogy ez egyszerűen nem működhet

 - árulta el egy ismerősük. 

Jennifer ragaszkodik "a legnagyobb szerelmi történethez"

Először a rajongóknak tűnt fel, hogy a sztárpár nem nem mutatkozik mostanában együtt, majd 49 nap után Jennifer Lopez és Ben Affleck a színész gyermekének, Finn-nek iskolai előadásán közösen vett részt. A szemfülesek szerint Jennifre többször is Affleckre mosolygott, amit férje nem viszonzott. Úgy tűnik, sok egyéb mellett Affleck nem tudja feldolgozni, hogy felesége kiteregette a magánéltüket.  Jennifer Lopez ugyanis csodálatos ajándékot kapott Ben Afflecktől az első karácsonyon, amit újra egy párként töltöttek: egy könyvet "The greatest love story never told" - ez állt a borítóján, vagyis a legnagyobb szerelmi történet, amit soha nem meséltek el. A könyv pedig az össze e-mailt és üzenetet tartalmazta, amit az első szakításuk óta váltottak a külön töltött években. Ez inspirálta Jennifer Lopezt a szerelmi történetük megzenésítésére, majd ebből egy dokumentumfilm készítésére. Ám a könyvet sem tartotta meg csak magának. 

Affleck Jennifer Garnerrel vigasztalódik

Sokan arra gyanakodnak, hogy Ben Affleck gyermekei anyjánál, Jennifer Garnernél keres vigaszt, ezt igazolja az a felvétel is, amelyen a gyerekekkel, egy családként töltötték az anyák napját. Ugyanannyira elképzelhető az is, hogy Ben Affleck és J.Lo házasságának válsága vaklárma, mint ahogyan az is, hogy a kapcsolatuk azért van romokban, mert a színész felmelegítette kapcsolatát volt feleségével, Jennifer Garnerrel, akivel három közös gyerekük miatt egyébként is jó viszonyt ápol. 

Ben Affleck and Jennifer Garner
Garnerrel a válásuk után is jóban maradtak
Forrás: Northfoto


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.