Gazdagabb ez az ismeretlen színésznő, mint Hollywood legnagyobb A-listás sztárjai

'Don't Tell Her It's Me' Movie Stills
'Don't Tell Her It's Me' Movie Stills/ZUMA Press - ZUMA Press
vagyon színésznő hollywood
Amikor meghallod a "világ legjobban kereső színésze" kifejezést, valószínűleg az iparág legnagyobb nevei jutnak eszedbe - például Tom Cruise, Harrison Ford vagy Leonardo DiCaprio. Vagy talán néhány hollywoodi feltörekvő filmsztár, mint Zendaya vagy Florence Pugh. Azonban náluk is gazdagabb az a színésznő, aki az elmúlt pár évben nem volt különösebben aktív.

Jami Gretz színésznő gazdagabb, mint a legismertebb hollywoodi sztárok: nettó vagyonát 2023-ban 3 milliárd dollárra becsülik, mindezt anélkül, hogy bármilyen nagy kasszasikerben szerepelt volna.

Gazdagabb Jami Gretz színésznő, mint a  mint a legnagyobb hollywoodi sztárok
A színésznő hatalmas vagyonnal rendelkezik, gazdagabb, mint a legnagyobb hollywoodi sztárok
Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images

Ki az a Jami Gretz, aki gazdagabb, mint Tom Cruise? 

Jami Gertz a 80-as években kezdte karrierjét, olyan filmekben szerepelve, mint a Tizenhat szál gyertya. Annak ellenére, hogy négy évtizede a pályán van, Gertz viszonylag inaktív volt az elmúlt pár évben - utolsó állandó szerepe a The Neighbors című tévés sitcomban volt, valamint vendégszereplőként tűnt fel a Rólunk szól és a Modern család című sorozatokban - írja a LadBible.

Hogyan sikerült ekkora vagyont felhalmoznia?

Mint kiderült, Jami Gertz vagyonának nagy része nem színészi karrierjéből származik, hanem néhány rendkívül okos üzleti befektetésből. Gertz Tony Ressler milliárdos befektetőnek a felesége, együtt a vagyonukat több amerikai sportcsapatba való befektetéssel gyarapította. A házaspár jelenleg az NBA csapat Atlanta Hawks részleges tulajdonosai, valamint kisebbségi tulajdonosai a Milwaukee Beavers baseball csapatnak. Bár egyesek azt állíthatják, hogy Gertz vagyona nem számít, mivel házasság révén jutott pénzhez - Ressler nettó vagyonát 2023-ban 7,5 milliárd dollárra becsülték -  azonban a színésznőt egyértelműen dicséret illeti, amiért üzleti vállalkozásain keresztül növelte vagyonát. Gertz nem csak rendkívül gazdag, hanem hatalmas vagyonának jelentős részét jótékony célokra is fordítja.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.