brit királyi család babanevek Meghan Markle Károly király Harry herceg
Már a nevük sem népszerű a királyságban, pedig ez nem mindig volt így.

Közzé tették a 2022-es év legnépszerűbb brit babaneveit, amelyben a brit királyi család által inspirált névadásokat külön említik.  Néhány éve a legnépszerűbbek között voltak, ám 2022-ben sokkal kevesebben adták az Egyesült Királyságban a Harry és Meghan nevet gyermeküknek mint az azt megelőző évben. Harry a hetedikről a 15. helyre zuhant, Meghan pedig a százas listára se került fel, a nevét összesen 17 baba kapta. 

Harry herceg, Meghan Markle
Harry és Meghan nevet 2022-ben kevés baba kapott
Forrás: Getty Images

Egykor, miután Harry és Meghan bejelentették fiuk nevét, az Archie az egyik legnépszerűbb babanév lett az Egyesült Királyságban. 2020-ban az Archie először került be a 10 legnépszerűbb kisfiúnév közé.

Meglepő, de nem csak a sussexiek keresztneve, de Károlyé is lecsúszott a listáról Angliában. 2022-ben 533 babát hívtak Charlesnak, ami a 102. legnépszerűbb babanév lett, 2021-ben pedig 639 babát neveztek így. 

 

Amióta Harry herceg és Meghan Markle kiléptek a királyi családból azzal foglalkoznak, hogy kiteregessék a szennyest. Sokak számára nem szimpatikus ez a hozzáállás, hiszen hírnevüket - és így a bevételeiket is azzal tartják fent, hogy a saját családjukat pocskondiázzák. Most azonban fordulhat a kocka, ugyanis a hírek szerint egy új dokumentumfilm van készülőben, amely Harry és Meghan életének titkait is be szeretné mutatni. Úgy tudni a sussexi pár retteg, hogy olyan dolgok is napvilágra kerülnek, amit inkább titokban tartanának. 


 

 


 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.