Ebből válás lesz: Ben Affleck már nem hordja a jegygyűrűjét, Jennifer Lopez Európában mulat

ELLE's 2023 Women In Hollywood Celebration Presented By Ralph Lauren, Harry Winston And Viarae - Arrivals
Getty Images for ELLE/ELLE's 2023 Women In Hollywood Celebration Presented By Ralph Lauren, Harry Winston And Viarae - Arrivals - Charley Gallay
jegygyűrű Jennifer Lopez & Ben Affleck válás
Eddig mindketten hordtak jegygyűrűt, jelezve, hogy bár külön élnek és vannak gondjaik, ki akarnak békülni. Ben Afflecket azonban az utóbbi napokban jegygyűrű nékül látták, és Jennifer Lopez sem úgy néz ki, mint aki még mindig meg szeretné oldani a közös problémáikat.

Június 22-én látták Ben Afflecket a lányával, Violettel ebédelni, ám a színész ujjáról hiányzott a jegygyűrűje. Eközben felesége, Jennifer Lopez több ezer kilométerrel arrébb, Olaszországban nyaralt. A pár az utóbbi hetekben egyre több időt töltött külön, sőt, áprilisban és május elején 47 napig nem fotózták őket együtt nyilvánosan. 

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios' 'This Is Me...Now: A Love Story', Jennifer Lopez, Ben Affleck
Vége a szerelemnek, Jennifer Lopez Európában mulat, Ben Affleck már nem hordja a jegygyűrűjét
Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Jennifer Lopez mégsem mentené a menthetőt?

Amint arról korábban a Life.hu is írt, kevesebb mint két év házasság után Jennifer Lopez és Ben Affleck úgy tűnik, válnak. Hetek óta külön élnek, Ben egy bérelt házban lakik a kaliforniai Brentwoodban. A pár 60 millió dolláros Beverly Hills-i villáját pedig a hírek szerint eladásra kínálták. Jennifer Lopez cáfolt, úgy gondolja, még megmenthető a házasság, ám Ben másképp gondolja. Az elmúlt hetekben csak néhányszor mutatkoztak együtt, mindannyiszor valamilyen a gyermekeik számára szervezett rendezvényen. Most pedig úgy tűnik, Lopez sem erőlteti a dolgot, inkább kipiheni magát, és Európában, férje nélkül élvezi a szabadságát.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.