Jimmy Kimmel befejezi a tévézést: a sztárműsorvezető súlyos beteg kisfiára akar koncentrálni

96th Academy Awards - SHOW
AFP/AFP or licensors - AFP
showbiznisz Jimmy Kimmel család
Fájó szívvel hozta meg döntését a sztárműsorvezető: a továbbiakban csak a családjára koncentrál. Jimmy Kimmel imádott fia súlyos szívbeteg, ezért a késő esti showműsorok sztárja a szerződése lejárta után csakis hétéves fia, Billy gyógyulásával akar foglalkozni.

Harmadik nyitott szívműtétjén van túl a sztárműsorvezető hétéves fia, ez ösztönözte arra, hogy kilépjen a rivaldafényből, és kizárólag gyermeke, Billy gyógyulására koncentráljon, legalábbis egy hozzá közel álló forrás ezt állítja. Jimmy Kimmel korábban egy interjúban elmondta, hogy negyedik gyermekének tüdőbillentyűje teljesen elzáródott, és egy lyuk van a szíve bal és jobb oldala közötti falon.

Jimmy Kimmel
Jimmy Kimmel abbahagyja a tévézést
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

A neve elhallgatását kérő forrás szerint Jimmy felesége, Molly McNearney a Jimmy Kimmel Live egyik vezető írója is távozik a műsorból.

Jimmy publicistája ugyan nem hiszi, hogy ez meg fog történni, mondván, csak nemrég volt a kis Billy műtétje, ideje sem lett volna ezt bárkivel megbeszélni, de a forrás azonban kitart amellett, hogy Jimmy és felesége készen állnak a továbblépésre: 

„Bár valószínűleg továbbra is foglalkoznak majd a háttérben műsorok gyártásával és fejlesztésével, a fő hangsúly a családdal töltött értékes időn lesz” mondta el az állítólagos közeli ismerős.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.