Igazi nagyágyúk a hamarosan induló Megasztár zsűrijében - Erre a bejelentésre várt mindenki

TV2 Rúzsa Magdi Marsalkó Dávid zsűri Megasztár
A TV2 végre leleplezte, kik foglalnak helyet az idén visszatérő Megasztár zsűrijében. Igazi nagyágyúkkal erősít a csatorna: Rúzsa Magdi, Marsalkó Dávid (Halott pénz), Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi döntheti el, ki lesz 2024-ben az Év hangja.

„2024-ben a Megasztár legendája újraéled, mi pedig arra törekedtünk, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessük egy asztalhoz. Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van” – mondta a Borsnak Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Megasztár 2024 zsűri, TV2, Marsalkó Dávid, Marics Peti, Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi
A Megasztár zsűrije 2024-ben: Marsalkó Dávid, Marics Peti, Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi
Forrás: https://www.instagram.com/megasztartv2

A Megasztár-zsűriben két korábbi győztes is helyet foglal: Rúzsa Magdit és Caramelt is a Megasztár indította el a siker útján.

„Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át. Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség” - mondta a lapnak Magdi.

„Ez a műsor megváltoztatta az életem, és megváltoztatta a magyar könnyűzenét. Azért vállaltam el a feladatot, mert kötődöm a műsorhoz, nekem fontos, hogy hogyan folytatódik a Megasztár története, felelősséget érzek iránta. Nincs még egy olyan formátum a magyar televíziózás jelenkori palettáján, amit elvállaltam volna. Itt az lehetek, aki vagyok” – tette hozzá Molnár Ferenc Caramel.

A Megasztár zsűrijének meglepetéstagja

A legnagyobb meglepetés azonban az, hogy Marsalkó Dávid is vállalta a feladatot, még sosem mondott igent hasonló műsorra:

Soha semmilyen hasonló műsorban nem voltam jelen az elmúlt évek során, ennek több oka is van. Úgy érzem, most vagyok egy olyan életszakaszban, amikor nagyon szeretnék vissza is adni, mert én nagyon sokat kaptam a zenétől, a közönségtől és szeretnék segíteni az új generációnak. A Megasztár közelebb áll hozzám, mint bármilyen más tévés formátum. Zsűritagként a valódiságot fogom keresni, az őszinteséget, a személyiséget, ami a legfontosabb az énektudás, az affinitás mellett. Bevallom, hogy a többiekkel elég komfortosan mozgunk, többükkel is van közös dalunk, nagyon régóta ismerek és tisztelek mindenkit és ez remek alap lesz a közös szakmai munkához.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.