Jobban néz ki, mint valaha - 20 évet is letagadhatna a színésznő

színésznő fotósorozat szexi erotikus fotózás Cameron Diaz testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz mindenkit meglepett, mikor azt nyilatkozta az Esquire magazin legújabb számában, hogy 40 évesen jobban érzi magát, mint valaha. A róla készült fotók alapján azonban nincs más választásunk, hinnünk kell neki - 20 évet is letagadhatna!

A színésznő augusztus végén töltötte be a rettegett negyvenet, ami a legtöbb nőnek a világ végét jelenti. Cameron szerencsére nem így érez: "Életemben először vagyok igazán elégedett. Izgalmasnak találom a korosodást, sokkal tapasztaltabb vagyok, és jobban ismerem saját magamat, mint 15 évvel ezelőtt. Sőt, fizikailag is fittebb vagyok, mint 25 évesen. Végre jól érzem magam a bőrömben!"

Forrás: Esquire
Forrás: Esquire

Kattints a többi szexi képért!

A színésznő a gyerekvállalásról sem mondott még le: "A lehetősége még mindig megvan, egyáltalán nem érzem magam öregnek egy kisbabához."

Annak ellenére, hogy a férfiak mindig is rajongtak érte, Cameront még senki sem vezette oltár elé: "Ennek az az oka, hogy nagyok okos vagyok. Jaj, nem, viccet félretéve, 20 évesen még nem akartam férjhez menni, 30 évesen pedig nem tartottam fontosnak a papírt. Meglátjuk, hogy a negyvenes éveimben változik-e a véleményem."

Az utóbbi években több lap is beszámolt Miss Diaz plasztikai műtéteiről: "Minden hazugság. Az idő kerekét semmivel sem lehet visszaforgatni. Az anti-aging nem létező fogalom. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha a jelenben élünk, és úgy fogadjuk el a dolgokat, ahogy vannak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.