Meztelenül búcsúzik férjétől Miranda Kerr

ágy fotó válás meztelen Miranda Kerr LifeNight Orlando Bloom New York Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a látványt még A gyűrűk ura színésze is visszasírja majd: hófehér ágyneműk között pucérkodik a világ egyik legszexibb nője.

Stílusosan köszön el férjétől Miranda Kerr. A Victoria's Secret modelljéről nem sokkal a válás bejelentése után jelent meg egy forró hangulatú fotó, amelyen Orlando Bloom exfelesége egy szál semmiben ül egy ágyban, nem sokat hagyva a képzeletre.

Forrás: Instagram/Chris Colls
Forrás: Instagram/Chris Colls

Miranda később ennyit írt Instagramjára: "Tisztelem benned a szeretet, igazság, fény és béke lakhelyét. Amikor magadban ott vagy és én magamban vagyok, egyek vagyunk." Bár a csodaszép modell nemrég leendő exférjét ölelgette New York utcáin, úgy tűnik, valóban vége az egykori álompár kapcsolatának: a hírek szerint A Karib-tenger kalózainak sztárja már kiköltözött abból a New York-i lakásból, amelyen egykor hosszú lábú feleségével osztozott.

Egy szál zokniban forgatott Orlando Bloom (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131015-orlando-bloom-brit-szinesz-meztelenre-vetkozott-egy-filmszerep-kedveert.htmlMás nővel csókolózott Orlando Bloomhttp://www.life.hu/szeress/20130808-orlando-bloom-szinesz-egy-fekete-szepseggel-condola-rashaddal-csokolozott-a.htmlEzért imádnivaló apa Orlando Bloomhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130708-orlando-bloom-szinesz-keteves-kisfiaval-es-a-csalad-kutyajaval-setalt.htmlCicciolinává változott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20130829-miranda-kerr-szupermodell-a-magyar-pornosztar-cicciolina-borebe-bujt-egy.htmlÚjrahasznosította egy magazin Miranda Kerrthttp://www.life.hu/legytrendi/20130802-miranda-kerr-szupermodell-harom-evvel-ezelotti-cimlapfotojat-hasznalta-fel-most.htmlA tengerparton hajladozik Miranda Kerrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130603-miranda-kerr-modell-nagyon-hajlekony-ezt-meg-is-mutatta-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.