Nagy ajkakat plasztikáztak Britney Spearsnek

injekció plasztika plasztikai sebész Britney Spears szépség ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pophercegnő egy magazin hasábjain vallotta be, telt ajkait nem a természetnek köszönheti.

Több mint egy évtizede, hogy berobbant a popszakmába Britney Spears, kislányos megjelenése mit sem változott az elmúlt években. Mint kiderült, ezt nem kizárólag a géneknek köszönheti: Britney nemrég az InStyle magazin januári számában vallott arról, ő is járt Beverly Hills egyik legfelkapottabb plasztikai sebészénél.

Forrás: AFP
Plasztikai sebész kell, hogy túléld Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szepulj/20130906-plasztikai-mutet-kell-a-noknek-hollywoodban-hogy-tartani-tudjak-a.htmlMosolyplasztika a legújabb divatőrülethttp://www.life.hu/szepulj/20130822-lifenight-mosolyplasztika-a-legujabb-divatorulet-delkoreaban.htmlGyümölcsös, vitaminos, olajos ajakápolókhttp://www.life.hu/szepulj/20130105-a-legjobb-ajakapolok-szaraz-cserepes-ajkakra.htmlSheavajas ajakbalzsam a csókos szájérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131105-hogyan-legyek-jo-no-ajakbalzsam-a-puha-ajkakert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.