hajfesték katy perry hajszín énekesnő rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetekben Katy Perry képtelen megtalálni a tökéletes hajszínt - most azonban még egy normális színt sem tudott neki festeni a fodrásza.


Northfoto
Northfoto

Rita Haazen, a celebek és Katy imádott stílustanácsadója azonban a napokban a következőkkel magyarázta Katy megdöbbentő hajszínét a Shine magazinnak: "Ha valaki sötét színből világosat szeretne, igen hosszú folyamaton kell keresztülmennie. Három-négy hónap kell ahhoz, hogy normális eredményt érjünk el, de valamiért az emberek azt hiszik, ehhez három hét is elég. Pedig nem, pláne akkor, ha azt szeretnénk, hogy ne roncsolódjon a hajunk! Katy haja a fekete után vörös lett, majd szőkés, most pedig levendulaszínű - ilyet szeretett volna eredetileg is. Persze sokat kellett ápolnia a haját, hogy ne menjen tönkre a festésektől. De ez még korántsem a végleges hajszíne. Katy most élvezi a feltűnő árnyalatot, és örül, hogy remek állapotban van a haja. Üzenem mindenkinek, hogy jópár hajszínnel fogjátok még látni az énekesnőt!"

Tipp! A lábbeli, ami mindenkinek jól áll! Nézegess nude cipőket képgalériánkban!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.