frizura Beyoncé énekesnő rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári uborkaszezon egyik legnagyobb szépséghíre volt, hogy Beyoncé levágatta a rövid haját. A legújabb fotók alapján viszont úgy tűnik, neki sem tetszett igazán az új frizura.

Beyoncé nemrég rövidre rövidre vágatta a haját, ami nem is lenne akkora hír, ha nem ő lenne az egyik legszebb hajkoronával rendelkező híresség. Igaz, a hajhosszabbítás és -dúsítás Hollywoodban olyan, mint a hétköznapi emberek számára a reggeli fogmosás, de az énekesnőnek szinte ötödik végtagjává vált a hajkorona - akár eredeti volt, akár nem. Rázta, tekerte, játszott vele folyamatosan. A legutóbbi fotók alapján viszont úgy tűnik, a világsztárt sem győzte meg a rövid frizura, legutóbb furcsa félhosszú hajjal fotózták - a képeket itt nézheted meg. Lehet, hogy előbb meg kellett volna nézni néhány fotót, megkérdezni egy stylistot és csak utána dönteni, nem?

Forrás: Instagram / Beyoncé
Forrás: Instagram / Beyoncé

Ultrarövidre vágatta a haját Beyoncéhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130808-beyonce-amerikai-enekesno-levagatta-a-hajat-rovidre.htmlTiszta apja Beyoncé kislányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-beyonce-kislanya-blue-ivy-egyre-inkabb-edesapjara-jayzre-hasonlit.htmlCsillámporba mártva, meztelenül pózol Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20130711-beyonce-enekesno-csillamporba-martva-meztelenul-pozol-egy-magazinban.htmlNem ment el édesapja esküvőjére Beyoncéhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-beyonce-enekesno-nem-ment-el-edesapja-mathew-knowles-eskuvojere.htmlUtálja saját hangját Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20130628-beyonce-enekesno-bevallotta-hogy-nem-birja-elviselni-sajat-hangjat.htmlIlyen lapos Beyoncé hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130619-beyonce-enekesno-megmutatta-feszes-lapos-hasat-es-ezzel-cafolta-a.htmlCsontsoványra fogyasztották Beyoncéthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-roberto-cavalli-divattervezo-durvan-photoshoppolta-beyoncet-egy-sajtokozlemenyben.htmlIntim fotó Beyoncéről és kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130609-beyonce-amerikai-enekesno-intim-fotot-tett-kozze-a-blogjan-kislanyarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.