Barátok közt póker Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Kiss Ramóna: a Barátok közt színésznője Tóth Richárdban, hazánk talán legjobb pókeresében találta meg a párját.

Kattints és nézz képeket Ramónáról!


Most azonban úgy tűnik, a színésznő végre boldog. Kedvese, Tóth Ricsi profi pókerjátékosként ugyan igen sokat utazik a nagyvilágban, de Ramóna mindenhova elkísérheti. Ricsi ráadásul nagyszerű parti: jóképű, politológusként végzett, és anyagiak terén sem áll rosszul. Eddig élő versenyeken nagyjából 1,5 millió dollárt, vagyis 330 millió forintot keresett. A pókersztár legutóbbi kedvese szintén mutatós nő volt: hosszú ideig Polgár Krisztina szépségkirálynő volt a partnere. Ramóna és Ricsi is megerősítették, hogy együtt vannak: "Így igaz, egy párt alkotunk Ricsivel" - árulta el a Blikknek a Barátok közt sztárja.

Tipp! Hazakísértük Kingát a párbaj után. Kattints az exkluzív képekért!




Vészfék a szexben - Így mondj nemet az utolsó pillanatban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120214-veszfek-a-szexben-igy-mondj-nemet-az-utolso-pillanatban.htmlBochkor Gábor nem nősül, és nem lesz több gyermeke semhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120210-bochkor-gabor-nem-nosul-es-nem-lesz-tobb-gyermeke-sem.htmlPornó Oscar-díjra jelölték VV Vera filmjéthttp://www.life.hu/szeress/20120210-oscarra-jeloltek-vv-vera-filmjet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.