Robert Pattinson Kristen Stewart megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába kavart nagy port a szakításuk, úgy tűnik, képtelen egymás nélkül élni Robert Pattinson és Kristen Stewart.

Az Alkonyat két sztárja július végén szakított. Ekkor derült ki, hogy Kristen a Hófehér és a vadász című film forgatásán összejött a rendezővel. Robert elköltözött csalfa kedvesétől, aki azonban rájött, mekkora hibát követett el. A színésznő mély depresszióba esett, és állítólag próbálta viszanyerni Robert bizalmát. Ez lehet, hogy sikerült is neki, ugyanis a múlt héten már tündökölt a vörös szőnyegen. Vajon ennek a brazil szappanoperához hasonlító románcnak van valami köze ahhoz, hogy fontos a hírverés az Alkonyat - Hajnalhasadás novemberben mozikba kerülő epizódja miatt? Az egyik amerikai blog szerzője ezt gondolta, és ellátogatott azokra a helyekre, ahol Kristen és a rendező találkozgattak. Íme a videó, amit nézve megfordul a fejünkben, hogy a leleplező fotók talán nem is igaziak:

Időközben pedig az is kiderült, hogy a fiatalok megpróbálják együtt, mert képtelenek egymás nélkül élni. Barátai szerint Robert elhiszi kedvesének, hogy nagyon megbánta a dolgot, és úgy döntött, ad még egy esélyt a csalfa hölgyeménynek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.