Kristen Stewart mély depresszióban van és alig eszik

depresszió színésznő Kristen Stewart chips Alkonyat étkezési zavarok cigaretta szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész depressziója elérte a mélypontot: csipszből, cigarettából és energia italból áll a napi menüje.

Stewart az utóbbi időkben önmaga árnyékává vált, miután szakított Robert Pattinsonnal. A nagy érdeklődésre való tekintettel a színésznő állapotáról minden amerikai sajtóorgánum beszámol, hiszen ő vált Amerika elsőszámú közellenségévé azzal, hogy félrelépett, ráadásul egy családos emberrel tette mindezt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A színésznő most ismét egy támadási felületet nyújtott azzal, hogy egészségtelen módon táplálkozik, amit a sajtóval persze egy bennfentes osztott meg, nyilvánvalóan azért, mert aggódik érte. "Csipszen él, cigizik, meg cukormentes energia italt fogyaszt, egy idegronncsá vált" - mondta a Hollywoodlife-nak a színésznő egy barátja, akinek Stewart állítólag azt mondta: ő már csak volt valaki. Ismerősei szerint a fáradt, nyúzott Kristen Stewart drámája vélhetően nem ért még véget.

Forrás: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.