Megkérte Kim Kardashian kezét Kanye West

esküvő eljegyzés Kanye West lánykérés szülés kim kardashian megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West eljegyezte Kim Kardashiant. A híresség a napokban adott életet első gyermeküknek.

Szülés után eljegyzés. Az újdonsült apuka, Kanye West megkérte szerelme, Kim Kardashian kezét - számol be a Sun. Ahogy a Life.hu is megírta, a sztárpár kislánya öt héttel a kiírt időpont előtt, június közepén született meg és Northnak hívják.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian és Kanye West

Most kapaszkodjatok meg: a rapper egy "potom" 500 ezer fontos, átszámítva 176 millió forintos fekete és tigriscsíkos gyémántgyűrűvel rukkolt elő. Érdekes, hogy a szülés előtt mindössze néhány nappal kitört a botrány: egy kanadai modell azt állította, hogy a rapper vele csalta meg a celeblányt. Azt, hogy mi az igazság, nem tudni, de Kim most igent mondott, így már a lagzit tervezi, ami szeptemberben lesz, Párizsban. A páros egy Beverly Hills-i szállodában pihent pár napot 35 millió 200 ezer forintért. Ezután egy titkos helyre megy a kis család, ahol új életet kezdenek.

Northnak hívják Kim Kardashian kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130621-kim-kardashian-and-kanye-west-ujszulott-kislanyat-north-westnek-hivjak.htmlKorábban szülte meg gyermekét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130615-kislanya-szuletett-kim-kardashiannak-es-kanye-west-rappernek-5-hettel.htmlMegeszi majd méhlepényét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kim-kardashian-valosagshowsztar-szules-utan-meg-akarja-enni-mehlepenyet.htmlMegcsalta terhes barátnőjét a zenészhttp://www.life.hu/szeress/20130612-kanye-west-zenesz-egy-kanadai-modellel-csalta-meg-baratnojet-a.htmlNem lopta el Kanye West az Omega daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130619-kanye-west-amerikai-rapper-menet-kozben-kert-engedelyt-presser-gabortol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.