párkapcsolat Stacy Keibler George Clooney szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már meg sem lepődünk azon, hogy George Clooney újra a szingli pasik táborát erősíti.

A szívtipró a napokban szakított az igen jó alakú Stacy Keiblerrel. A Sunday People úgy tudja, George volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak. A pár két éve volt együtt, de három hónapja nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy bennfentes szerint George és a szőkeség között nem az volt a baj, hogy nem tudtak elég időt szakítani a kapcsolatukra. Az ismerős szerint a helyzet az, hogy ha a sztár egy kapcsolata komolyabbra fordulna, George rögvest visszavonulót fúj. Stacy pedig valószínűleg már többet akart, hiszen két éve jártak együtt. Az idei július 4-i ünnepségeket is külön töltötték: a színész Olaszországban, a Como-i tónál pihent, míg formás exkedvese Malibuban bulizott.

Mások szerint azonban egy harmadik fél áll a háttérben: a szívtiprót ugyanis nemrég Londonban látták feltűnően összebújni Monika Jakisic horvát modellel. Az pedig biztos, hogy George gyengéi a fiatal modellek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.