Gyűrűk ura válás Miranda Kerr barátság Orlando Bloom szerelem Liv Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a válófélben lévő színész és kolléganője között ma már több van, mint barátság.

A legújabb hollywoodi pletykák szerint Orlando Bloom, aki október végén jelentette be szóvivője útján, hogy elválik Miranda Kerrtől, máris újabb nőt szemelt ki magának. Ő nem más, mint kolléganője, Liv Tyler, akit a Gyűrűk ura trilógia forgatásán ismert meg és azóta is jóban vannak.

Orlando Bloom és Liv Tyler még 2003-ban Forrás: Northfoto

A két színészt egy premieren kapták lencsevégre a minap, ahol egy bennfentes szerint a kulisszák mögött szerelmesen súgtak-búgtak, fogták egymás kezét. Csak nem szerelem lett a barátságból?
Közben úgy tűnik, Miranda is hamar túltette magát a szakításon. Az ausztrál modell honfitársával, egy dúsgazdag (és nem túl jóképű) üzletemberrel, James Packerrel jött össze.

Liam Hemsworth újrakezdené Miley-valhttp://www.life.hu/szeress/20131205-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-konyorgott-miley-cyrus-amerikai-enekesnonek-kezdjek-ujra.htmlAusztráliában lesz Angie és Brad esküvője?http://www.life.hu/szeress/20131205-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-ausztraliaban-karacsonyozik.htmlOdavan Cseke Katinkáért fiatal szerelmehttp://www.life.hu/szeress/20131204-cseke-katinka-szinesznoert-odavan-fiatal-szerelme-varadi-olasz-a-varadi-roma-cafe-billentyuse.htmlMegnősült Christian Slaterhttp://www.life.hu/szeress/20131204-christian-slater-amerikai-szinesz-elvette-menyasszonyat-brittany-lopezt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.