Christina Aguilera elhízás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera pontosan tudja, milyen hátulütői vannak az állandó reflektorfénynek.

Még több kép galériánkban!

Még több kép a galériában!


"Erősnek, határozottnak és magabiztosnak kell lenned" - mondta az énekesnő nemrég a People magazinnak. Christina elmondta, hogy a nők helyzete a szórakoztatóiparban sokkal nehezebb, mint a férfiaké. "Minket, nőket éjjel-nappal mustrálgatnak, és állandóan figyelnek, de amíg jól érzem magam a bőrömben, addig elmondhatom, hogy magabiztos vagyok" - vallotta a sztár.

A szőkeség azt is hozzátette, az sem árt, ha a fentieken túl még a párunk is támogat bennünket. "A kedvesem imádja a testemet. Én is szeretem a testem, a fiam egészséges, boldog - csak ezek számítanak" - mesélte Miss Aguilera. A sztár eltökélt szándéka, hogy elfogadtassa és megértesse az emberekkel, hogy teltkarcsún, platinaszőke hajjal és erős sminkkel is lehet magabiztos. "Olyan helyzetben vagyok, amelyben elérhetem a fiatal nőket, és örülök, hogy ezeket a tapasztalatokat megoszthatom velük" - vallotta a sztár, aki nem bánná, ha a botsáskák helyett végre eljönne az igazi nők ideje.

AFP
AFP

Nézd meg az énekesnő átalakulását! Kattints a képre!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.